Νέα προκήρυξη για 1.145 θέσεις τακτικού προσωπικού στην Υγεία

Νέα προκήρυξη για 1.145 θέσεις τακτικού προσωπικού στην Υγεία

«Πόλος έλξης» για χιλιάδες υποψηφίους του τομέα της Υγείας αποτελεί η νέα μεγάλη προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για 1.145 μόνιμους νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες παραϊατρικών ειδικοτήτων.

Το αίτημα αναμένεται να σταλεί το επόμενο χρονικό διάστημα στο ΑΣΕΠ, καθώς ήδη δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργείου Εργασίας, βάσει της οποίας καθορίζονται οι θέσεις για προσωπικό ειδικών κατηγοριών του Νόμου 2643/1998.

Οι θέσεις για ειδικές κατηγορίες πληθυσμού ανέρχονται σε 80 και αποτελούν τον βασικό «δείκτη» για τις ειδικότητες που θα συγκεντρώσουν την πλειονότητα των θέσεων. Συγκεκριμένα, κατανέμονται 23 θέσεις σε Τρίτεκνους, 22 στην κατηγορία ΑμΕΑ, 14 σε Πολύτεκνους και από επτά στις κατηγορίες Εθνικής Αντίστασης και Αναπήρους Πολέμου, οι οποίες αφορούν απογόνους ανθρώπων που πολέμησαν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, αλλά και Εμμεσης ΑμΕΑ, δηλαδή υποψηφίους που διαθέτουν συγγενείς πρώτου βαθμού με ειδικές ανάγκες. Οσο για τις ειδικότητες, όπου κατανέμονται οι περισσότερες θέσεις είναι οι εξής:ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, ΔΕ Χειριστών ιατρικών Συσκευών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΤΕ Μαιών-Μαιευτών, ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας και ΥΕ Βοηθών Θαλάμου. Επίσης, θα ζητηθούν και τεχνικές ειδικότητες, όπως ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Ηλεκτρολόγου, ΔΕ Υδραυλικού, ΔΕ Οδηγού, ΔΕ Θερμαστή και ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη, αλλά και θέσεις Διοικητικών Οικονομικών ΠΕ και ΤΕ.

Τα νοσοκομεία
Η νέα προκήρυξη στοχεύει στην κάλυψη αναγκών, μεταξύ άλλων, των νοσοκομείων: Ευαγγελισμός, Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, ΓΟΝΚ Αγιοι Ανάργυροι, ΚΑΤ, Αντικαρκινικό Αγιος Σάββας, ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Σωτηρία», Ερυθρός Σταυρός, Λαϊκό, Ελενα Βενιζέλου-Αλεξάνδρα, ΓΝΑ Ιπποκράτειο, Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ. Επίσης, θα στελεχωθούν τα Νοσοκομεία Τζάνειο, Ασκληπιείο, Θριάσιο, Αγιος Παντελεήμων, ΠΓΝ Αττικόν, Αντικαρκινικό Μεταξά, Σάμου, Χίου, Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης, ΓΝΘ Γεννηματά-Αγιος Δημήτριος, Ημαθίας, Γρεβενών, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Θεαγένειο, Αγιος Παύλος, Σισμανόγλειο, Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων, Πατρών, Κορίνθου, Λακωνίας, Αργολίδας, Ηρακλείου Βενιζέλειο, αλλά και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης.

Πηγή : e-theseis.gr

2017 03 17 koinonikos tourismos

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)  οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού...


Γενικά    Read more...

2017 03 20 koinofelis ergasia

Στη τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την ανάρτηση των οριστικών πινάκων για τις 24.451 θέσεις κοινωφελούς εργασίας πλήρους απασχόλησης στους 274 δήμους της χώρας.


Για άνεργους    Read more...

2017 03 07 kea

Αλλαγή έχει επέλθει στον ορισμό της μονογονεϊκότητας για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου  Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Για άνεργους    Read more...

2017 03 06 ypoxreotika pos

Το περιεχόμενο Κοινής Υπουργικής Απόφασης - που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των ημερών - με τη λίστα των επαγγελμάτων που θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιουνίου να εγκαταστήσουν υποχρεωτικά μηχανήματα POS και να αποδέχονται συναλλαγές με πλαστικό χρήμα από τους πελάτες τους δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής».


Γενικά    Read more...

Επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για προγράμματα που ίσως σας ενδιαφέρουν