Πότε δημοσιεύονται οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών 2016-17

2016 8 2 pinakes anaplirwtwn

Όπως ενημέρωσε ο αιρετός Δ. Μπράτης οι προσωρινοί πίνακες αναμένεται να δημοσιευθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας το πολύ στις αρχές της επόμενης ενώ θα ακολουθήσει η πενθήμερη διορία ενστάσεων στον ΑΣΕΠ.

Ως πιθανή ημέρα ανακοίνωσης για τους πίνακες αναπληρωτών θέλουν πηγές του υπουργείου Παιδείας, την Παρασκευή 5 Αυγούστου χωρίς όμως να αποκλείεται η μικρή καθυστέρηση με την ανακοίνωση να πηγαίνει για Δευτέρα η Τρίτη της ερχόμενης εβδομάδας.

Με την έκδοση των πινάκων αναπληρωτών εκπαιδευτικών μετά από την αίτηση που έκαναν ηλεκτρονικά στο σύστημα ΟΠΣΥΔ του υπουργείου Παιδείας 92.850 εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής για κάλυψη περίπου 18.500 θέσεων στα σχολεία της χώρας που θα αφορούν αναπληρωτές εκπαιδευτικούς θα ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων. Αργότερα μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να ανακοινωθούν και τα τελικά αποτελέσματα.

Όπως έχει διαμηνύσει το υπουργείο Παιδείας και η ηγεσία του, για την επόμενη σχολική χρονιά οι προσλήψεις αναπληρωτών αναμένεται να φτάσουν τις 21.000 ενώ οι 15.000 θα χρηματοδοτηθούν μέσα από το ΕΣΠΑ  και περίπου 3.000 απο το ΠΔΕ.

Πηγή : dikaiologitika.gr

2017 03 17 koinonikos tourismos

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)  οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού...


Γενικά    Read more...

2017 03 20 koinofelis ergasia

Στη τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την ανάρτηση των οριστικών πινάκων για τις 24.451 θέσεις κοινωφελούς εργασίας πλήρους απασχόλησης στους 274 δήμους της χώρας.


Για άνεργους    Read more...

2017 03 07 kea

Αλλαγή έχει επέλθει στον ορισμό της μονογονεϊκότητας για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου  Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Για άνεργους    Read more...

2017 03 06 ypoxreotika pos

Το περιεχόμενο Κοινής Υπουργικής Απόφασης - που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των ημερών - με τη λίστα των επαγγελμάτων που θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιουνίου να εγκαταστήσουν υποχρεωτικά μηχανήματα POS και να αποδέχονται συναλλαγές με πλαστικό χρήμα από τους πελάτες τους δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής».


Γενικά    Read more...

Επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για προγράμματα που ίσως σας ενδιαφέρουν

Υποχρεωτικό!
Ελέγξτε την ορθότητα του email
Ελέγξτε την ορθότητα του τηλεφώνου
Υποχρεωτικό!
Invalid Input