290 θέσεις για τις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της ΕΛΑΣ

2016 6 8 elas prokhriksi

Εκδόθηκε από τα Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συνολικά προκυρήχθηκαν 290 θέσεις, ενώ καθ’ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων μπορούν να πετύχουν πρόσβαση στις Σχολές της ΕΛΑΣ και 10 αθλητές που έχουν πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις. Πρέπει, ωστόσο, να διευκρινιστεί πως οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις αναφερόμενες Σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2016. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου του 1991 και μετά, να έχουν ύψος τουλάχιστον 1,70 (άνδρες και γυναίκες), ενώ το ποινικό τους μητρώο θα πρέπει να είναι καθαρό. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν τα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου. Αναλυτικά, όλα τα δικαιολογικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τις αιτήσεις τους, περιλαμβάνονται στην προκήρυξη, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

2017 03 17 koinonikos tourismos

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)  οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού...


Γενικά    Read more...

2017 03 20 koinofelis ergasia

Στη τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την ανάρτηση των οριστικών πινάκων για τις 24.451 θέσεις κοινωφελούς εργασίας πλήρους απασχόλησης στους 274 δήμους της χώρας.


Για άνεργους    Read more...

2017 03 07 kea

Αλλαγή έχει επέλθει στον ορισμό της μονογονεϊκότητας για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου  Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Για άνεργους    Read more...

2017 03 06 ypoxreotika pos

Το περιεχόμενο Κοινής Υπουργικής Απόφασης - που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των ημερών - με τη λίστα των επαγγελμάτων που θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιουνίου να εγκαταστήσουν υποχρεωτικά μηχανήματα POS και να αποδέχονται συναλλαγές με πλαστικό χρήμα από τους πελάτες τους δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής».


Γενικά    Read more...

Επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για προγράμματα που ίσως σας ενδιαφέρουν

Υποχρεωτικό!
Ελέγξτε την ορθότητα του email
Ελέγξτε την ορθότητα του τηλεφώνου
Υποχρεωτικό!
Invalid Input