Vodafone: Χρηματοδοτεί την εργασία 10 νέων σε MKO της επιλογής τους

2016 09 22 vodafone logo

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα World of Difference της Vodafone. Βάσει του προγράμματος, η Vodafone δίνει την ευκαιρία σε δέκα νέους να εργαστούν έξι μήνες σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της Επιλογής τους και η Vodafone θα καλύψει τον μισθό τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2010 χρονιά και μέχρι σήμερα 44 άτομα έχουν εργαστεί σε ΜΚΟ σε διαφορετικές πόλεις και περιοχές της Ελλάδας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κρήτη, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρος και Πρέσπες.

Για να συμμετάσχει κάποιος στο πρόγραμμα θα πρέπει να δηλώσει τη συμμετοχή του στοδιαγωνισμό μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Μισθός 

Η Vodafone Ελλάδας θα καταβάλει στον οργανισμό που θα επιλέξεις να εργαστείς το μικτό ποσό μέχρι των 8.000 €. Μετά την απόδοση κρατήσεων και φόρων από τον οργανισμό, το υπόλοιπο ποσό θα σου καταβληθεί ως αμοιβή. Πρέπει να συζητήσεις αναλυτικά το ύψος του μισθού που σου αναλογεί, καθώς και το χρόνο και τον τρόπο καταβολής του με τον οργανισμό της επιλογής σου.

Πριν δηλώσεις συμμετοχή, βεβαιώσου ότι:

 • Έχεις συζητήσει σχετικά με την πρόθεσή σου να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα Vodafone World of Difference με τον οργανισμό της επιλογής σου και έχετε συμφωνήσει στο έργο που επιθυμείς να προσφέρεις και στο συγκεκριμένο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα επίτευξης στόχων
 • Διαθέτεις στοιχεία επικοινωνίας του οργανισμού που έχεις επιλέξει
 • Διαθέτεις στοιχεία επικοινωνίας των ατόμων που θα δώσουν συστάσεις
 • Έχεις προετοιμάσει τις απαντήσεις σου στις παρακάτω ερωτήσεις:
 1. Για ποιον οργανισμό επιθυμείς να εργαστείς και γιατί;
 2. Ποια θέση θα αναλάβεις στον οργανισμό;
 3. Ποιο θα είναι το συγκεκριμένο έργο που θα φέρεις εις πέρας; Πώς σκοπεύεις να το επιτύχεις;
 4. Ποια θα είναι τα οφέλη του έργου σου για την κοινωνία; Παράθεσε συγκεκριμένα ποσοτικά ή/και ποιοτικά στοιχεία.
 5. Ποια προσόντα ή εμπειρία διαθέτεις που σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα αποδειχθούν χρήσιμα στον οργανισμό που έχεις επιλέξει να εργαστείς; (Παρακαλούμε να συμπεριλάβεις πιθανές σχετικές σπουδές ή / και επιμορφωτικά σεμινάρια)
 6. Έχεις επικοινωνήσει με τον οργανισμό στον οποίο επιθυμείς να εργαστείς;
 7. Έχεις την έγγραφη βεβαίωση του οργανισμού που έχεις επιλέξει να εργαστείς, ως προς το έργο που θέλεις να υλοποιήσεις στην περίοδο των 6 μηνών;
 8. Πώς έμαθες για το πρόγραμμα Vodafone World of Difference;

Να έχεις μία πρόσφατη ηλεκτρονική φωτογραφία (προσώπου και ώμων σε λευκό φόντο) έτοιμη όταν αυτή σου ζητηθεί. Αυτή θα είναι η φωτογραφία την οποία θα χρησιμοποιήσουμε σε οποιαδήποτε αρχική ενέργεια επικοινωνίας, συνεπώς πρέπει να νιώθεις άνετα με την προβαλλόμενη εικόνα σου.

Αν η δήλωση συμμετοχής σου είναι ελλιπής ή περιέχει ψευδή στοιχεία, δεν θα γίνει αποδεκτή.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή : e-dimosio.gr

2017 03 17 koinonikos tourismos

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)  οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού...


Γενικά    Read more...

2017 03 20 koinofelis ergasia

Στη τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την ανάρτηση των οριστικών πινάκων για τις 24.451 θέσεις κοινωφελούς εργασίας πλήρους απασχόλησης στους 274 δήμους της χώρας.


Για άνεργους    Read more...

2017 03 07 kea

Αλλαγή έχει επέλθει στον ορισμό της μονογονεϊκότητας για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου  Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Για άνεργους    Read more...

2017 03 06 ypoxreotika pos

Το περιεχόμενο Κοινής Υπουργικής Απόφασης - που αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των ημερών - με τη λίστα των επαγγελμάτων που θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιουνίου να εγκαταστήσουν υποχρεωτικά μηχανήματα POS και να αποδέχονται συναλλαγές με πλαστικό χρήμα από τους πελάτες τους δημοσίευσε το «Έθνος της Κυριακής».


Γενικά    Read more...

Επικοινωνούμε εμείς μαζί σας για προγράμματα που ίσως σας ενδιαφέρουν