Πρώτες Βοήθειες

*Με δυνατότητα πιστοποίησης

Consul site first aid


«Μάθε να σώζεις μια ζωή»


Οι πρώτες βοήθειες αποτελούν γνώσεις απαραίτητες για κάθε άνθρωπο, γονέα, εκπαιδευτικό και επαγγελματία.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα εκπαιδεύονται με πρακτικό/βιωματικό τρόπο ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν, αξιολογήσουν και αντιμετωπίσουν απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, κατά το οποίο όλοι οι εκπαιδευόμενοι εξασκούνται ένας – ένας σε όλες τις θεματικές ενότητες με στόχο την έγκαιρη αναγνώριση των απειλητικών για τη ζωή περιστατικών καθώς και την αντιμετώπισή τους.

Προσφέρονται εξειδικευμένες γνώσεις, καλύπτοντας θέματα όπως αξιολόγηση περιστατικού, πνιγμονή από ξένο σώμα, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, αιμορραγία, εγκαύματα, κατάγματα, δηλητηρίαση κ.α.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης , σε όσους το επιθυμούν.

Το Consul Εκπαιδευτικό Κέντρο σε συνεργασία µε το Βασίλη Παναγιωτόπουλο, διοργανώνει σεμινάριο Πρώτες Βοήθειες για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Ο εισηγητής Βασίλης Παναγιωτόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία ως Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών, είναι Εκπαιδευτής B.L.S. Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης , Κάτοχος : PHTLS, TFR, B-CON, BLS και μεταπτυχιακός Φοιτητής στο Π.Μ.Σ. της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. «Παγκόσμια Υγεία-Ιατρική των Καταστροφών».

Σε ποιους απευθύνεται

✓ Σε γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες

✓ Σε όλους όσους θέλουν να γνωρίζουν τις βασικές τεχνικές αντιμετώπισης απειλητικών περιστατικών για τη ζωή ενός ενήλικα, παιδιού ή βρέφους

Προαπαιτούμενες γνώσεις

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμμετοχής

Στόχοι

Στο τέλος του σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι θα μπορούν:

✓ Να αναλάβουν το ρόλο του Πρώτου Βοηθού

✓ Να κάνουν σωστή χρήση του εξοπλισμού πρώτων βοηθειών

✓ Να εφαρμόζουν όταν υπάρξει ανάγκη τις γνώσεις τους, σε περιστατικά που θα αντιμετωπίσουν

 


Διάρκεια :
20 ώρες
Kόστος συμμετοχής : 70,00 ευρώ
Ώρες υλοποίησης : 16:00-19:00

Περιοχή Υλοποίησης

✓ Πύργος, Μπελούση 7 και Αγησιλάου

Τρόπος παρακολούθησης: δια ζώσης (με φυσική παρουσία)

Πληροφορίες | Εγγραφές

✓ Τηλ. 2621037361, κα.Δούζα Λένια


Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 CONSUL A.E. (αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 11101185)

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται η Δυνατότητα Πιστοποίησης με μικρό επιπλέον κόστος από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, την Εθνική Ένωση Τεχνικών Ιατρών Επείγουσας Ιατρικής και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, σε όσους το επιθυμούν.


Σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα;

 

Υποχρεωτικό!
Ελέγξτε την ορθότητα του email
Ελέγξτε την ορθότητα του τηλεφώνου
Υποχρεωτικό!
Invalid Input