Σεμινάρια Επαγγελματικού μακιγιάζ - Make up Artist | Πύργος

Consul makeup artist


«Μυήσου στα μυστικά της Τέχνης του Μακιγιάζ. Κατάκτησε το λαμπερό χώρο της Ομορφιάς»


Το μακιγιάζ είναι μια πανάρχαια τέχνη και πλέον αναγνωρισμένη διεθνώς από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους (ΜΜΕ, τηλεόραση, κινηματογράφος) αφού δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της ομορφιάς του προσώπου και συμβάλλει στην γενικότερη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης .

Ο συνεχώς αναπτυσσόμενος κλάδος της Ομορφιάς έχει μεγάλες προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης και είναι κοινά αποδεκτό ότι οι σπουδές στο επαγγελματικό μακιγιάζ προσφέρουν πολλές ευκαιρίες άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης

Το Consul Εκπαιδευτικό Κέντρο σε συνεργασία µε την καταξιωμένη Make Up Artist Γωγώ Δανίκα, διοργανώνει «Σεµινάρια Επαγγελματικού Μακιγιάζ - Make Up Artist» . Η εισηγήτρια κα Γωγώ Δανίκα, Make Up Artist και ιδιοκτήτρια των γνωστών υπερσύχρονων κέντρων αισθητικής Must Cosmetics σε Πύργο και Αμαλιάδα , είναι μια ταλαντούχα Μake Up Artist και διακεκριμένη επαγγελματίας στο χώρο του Μακιγιάζ και της Αισθητικής, με πολύ μεγάλη εμπειρία και γνώση όλων των νέων τεχνικών Μακιγιάζ και Αισθητικής. Συνεργαζόμενη με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες make up διεθνώς, ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις και τεχνικές μακιγιάζ, όπως και στο μακιγιάζ με αερογράφο, συμμετέχοντας σε διεθνείς διαγωνισμούς και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο πλέον πρόσφατο παγκόσμιο σεμινάριο Master Class Pro στην Αγγλία, συμμετείχε ως μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδος για την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Make Up, KRYOLAN.

Σε ποιους απευθύνεται

✓ Σε σπουδαστές και απόφοιτους σχολών αισθητικής και μακιγιάζ

✓ Σε εργαζόμενους σε Ινστιτούτα Ομορφιάς και Καταστήματα καλλυντικών

✓ Σε επαγγελματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο Μακιγιάζ

✓ Σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να έχει μια νέα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον τομέα του επαγγελματικού μακιγιάζ

Στόχοι

Τα σεμινάρια Επαγγελματικού μακιγιάζ - Make up Artist , που διοργανώνει το Consul Εκπαιδευτικό Κέντρο, είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των επαγγελμάτων της ομορφιάς.

 


Διάρκεια :
80 ώρες / 3 μήνες
Kόστος συμμετοχής : 500 ευρώ (Δυνατότητα εξόφλησης σε 3 δόσεις και εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές. Σε όλoυς τους συμμετέχοντες παρέχεται προνομοιακή Έκπτωση 20% σε προϊόντα της εταιρείας επαγγελματικών καλλυντικών ΙΝFINITY).
Ώρες υλοποίησης : 16:00-19:00

Περιοχή Υλοποίησης

✓ Πύργος, Μπελούση 7 και Αγησιλάου

Τρόπος παρακολούθησης: δια ζώσης (με φυσική παρουσία)

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν σε ομαδικά εργαστήρια των 10 ατόμων

Πληροφορίες | Εγγραφές

✓ Τηλ. 2621037361, κα. Διαμαντοπούλου Γωγώ


Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 CONSUL A.E. (αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 11101185)

Σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα;

 

Υποχρεωτικό!
Ελέγξτε την ορθότητα του email
Ελέγξτε την ορθότητα του τηλεφώνου
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
 

Δείτε εδώ άλλα σχετικά σεμινάρια Ομορφιάς-Αισθητικής